Blockfest kilpailu/arvonta

1. Kilpailun järjestäjä
Kissanmaan Autokoulu Ky
Kissanmaankatu 4, 33520 Tampere
Y-tunnus: 0533045-5

2. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 25.7.2018 - 13.8.2018 

3. Osallistuminen
Arvontaan osallistutaan tykkäämällä kilpailujulkaisusta Kissanmaan Autokoulu Ky:n virallisilla Facebook-sivuilla. Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt.

Arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olevat yrityksen työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Henkilö/asiakas voi osallistua arvontaan kerran. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet arvonnan sääntöjä ja/tai joita järjestäjän on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessaan epärehellisiä keinoja. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

4. Arvonta
Arvonta suoritetaan 13.8.2018 klo 12.00. Voittaja arvotaan valitsemalla sattumanvaraisesti nimi arvontaan osallistuneiden henkilöiden joukosta.

5. Palkinto
Palkintona on 2kpl kahden päivän lippuja Blockfesteille. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai luovuttaa/myydä edelleen.

6. Voitosta ilmoittaminen
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä Facebookin välityksellä. Mikäli voittaja ei viestin saatuaan ota yhteyttä kilpailun järjestäjään kolmen (3) vrk sisällä voittajan julkaisemisesta, voidaan palkinto arpoa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Arvonnan voittaja ei ole velvoitettu ottamaan palkintoa vastaan. Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen. Palkinto luovutetaan erillisessä, erikseen sovittavassa tilaisuudessa Kissanmaan Autokoulu Ky:n toimistolla. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden haastatella voittajaa, julkaista voittajan nimen ja valokuvan sekä mahdolliset kommentit arvonnan voittoa koskien missä tahansa mediassa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Lisäksi palkinnon voittajan nimeä ja valokuvaa sekä mahdollista kommenttia arvonnan voittoa koskien voidaan käyttää järjestäjän markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta ja korvausta.

7. Sosiaalisen median toimijoiden vastuuvapaus
Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin. 

8. Henkilötietojen kerääminen
Kissanmaan Autokoulu Ky käsittelee osallistujien henkilötietoja (nimi) kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa niiden tietojen paikkansapitävyydestä, jotka voittaja on antanut palkinnon luovuttamista varten. Järjestäjä ei vastaa mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat. Viralliset säännöt koskevat kaikkia arvontaan osallistuvia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. 

KISSANMAAN AUTOKOULU KY

Kissanmaankatu 4
33520 Tampere

Ota yhteyttä!

Puhelin: (03) 255 7725
Email: kissanmaanautokoulu@gmail.com

Toimisto avoinna:

Ma-Ti klo 10-17, Ke-To klo 12-17, Pe Suljettu.
Sähköpostitse tavoitat meidät Ma-Pe klo 9-17.