Yritys

Kissanmaan Autokoulun tarina

No sehän oli legendaarinen vuosi 1969 kun Esko Surakka, Pohjois-Karjalan Polvijärveltä alkujaan Tampereelle muuttanut perheellinen nuorimies vaimonsa Annikin kanssa perusti Tampereelle Kissanmaan kaupunginosaan autokoulun. Muista kyseisenä vuonna tapahtuneista tapahtumista mainittakoon Neil Armstrongin käveleminen Kuussa ensimmäisenä ihmisenä ja New Yorkin-osavaltiossa Woodstockissa pidetty Music and Art Fire Festival. Tamperelaisille merkittävin oli kuitenkin Kissanmaan Autokoulun syntyminen Kissanmaankadun ja Karhunkadun kulmaan, josta se yhä vielä tänäkin päivänä toimittaa liikenneturvallisuuden ja liikennekoulutuksen palvelutehtäväänsä.

Jo alusta alkaen uusi autokouluyrittäjä teki selväksi niin itselleen kuin muillekin, että se mikä tehdään, tehdään kunnolla, huolellisesti ja ihmiset huomioon ottaen. Siinäpä on tavoitetta ja liiketoimintasuunnitelmaa riittänyt alusta asti, aina tähän päivään saakka. 

Tavoitteita on vuosien aikana saavutettu hyvällä rytmillä. Yli 30 000 tamperelaista on suorittanut ajokortti- ja liikenneturvallisuuskoulutuksensa Tampereella Kissanmaan Autokoulussa hyvällä menestyksellä ja hymy huulillaan. Kissanmaan Autokoulun asiakkaat ovat aivan kärjessä niin lyhyellä, keskipitkällä kuin pitkälläkin aikavälillä, kun oppilaiden menestystä eri ajokorttitutkinnoissa mitataan Tampereen alueella. Lisäksi yrityksen johtoajatuksena on aina ollut pitää kustannukset kurissa, jotta asiakkaille voitaisiin tarjota heidän haluamansa palvelut ja koulutus kohtuulliseen hintaan.

Vuonna 2019 Kissanmaan Autokoulu edustaa edelleen Tamperelaisen liikenneopetuksen ehdotonta huippua, Viime vuonna (12/2018) kaikkien ajokorttiluokkien yhteenlaskettu läpäisyprosenttimme oli huikeat 80% ja B-ajokorttiluokassa 71%. (lähde: Traficom) Teemme jatkuvasti poikkeuksellisen paljon töitä sen eteen, että pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista ajo-opetusta yhdistettynä edullisiin hintoihin ja laadukkaaseen autokoulupalveluun! Edellämainitun lisäksi vastikään remontoidut toimitilamme ja jatkuvasti uudistuva laadukas ajo-opetuskalusto takaavat sinulle miellyttävän autokoulukokemuksen. Kokeneet, asiantuntevat ja mukavat opettajat, alansa todelliset huippuammattilaiset, ovat motivoituneita tekemään oppimisestasi hauskaa ja tehokasta.

Liity siis mukaan yli 30 000 tyytyväisen oppilaamme joukkoon ja ilmoittaudu kurssille! Valitse sinäkin meidät. Tervetuloa!

Kissanmaan Autokoulu kartalla

KISSANMAAN AUTOKOULU KY

Kissanmaankatu 4
33520 Tampere

Ota yhteyttä!

Puhelin: (03) 255 7725
Email: kissanmaanautokoulu@gmail.com

Toimisto avoinna:

Ma-To klo 9-12 ja 13-17, Pe Suljettu.
Sähköpostitse tavoitat meidät myös Pe klo 9-15 välillä.

Ajotunnit ajetaan aina sovitusti - pääosin arkisin klo 7-19 välillä. Myös siis toimistoaikojen ulkopuolella.