Yritys

Saanemme esitellä iloisen ja ammattitaitoisen tiimimme! Tutustu meihin tarkemmin klikkaamalla kuvia. Alta löydät myös tarinan autokoulun alkutaipaleesta aina tähän päivään!

 • IDA

  IDA

  TALOUS- JA ASIAKASPALVELUVASTAAVA

  Ystävällinen ja avulias. Ida on tasapuolinen, tarkka ja huolellinen asioiden toimittaja. Ida vastaa autokoulun taloushallintoon liittyvistä asioista ja järjestää mm. ajoharjoitus- ja teoriatuntiaikataulut sekä tutkintojen varaukset.

 • TONI

  TONI

  TOIMITUSJOHTAJA

  Toni on rento, mukava ja helposti lähestyttävä humoristi, jonka rakkain harrastus on salilla juokseminen. Tonin vastuualueisiin kuuluu autokoulun liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä markkinointi ja mainonta. Saattaapa Toni joskus istahtaa ajotunnilla repsikan paikalle tai opettaa prätkäoppilaita moottoripyöräilyn saloihin – jos mies vain muilta touhuiltaan kerkiää.

 • TOMMI

  TOMMI

  LIIKENNEOPETTAJA / OMISTAJA

  Kotona vaimo, 4 lasta ja lauma koiria. Töiltä ja perheeltä liikenevä aika kuluu jalkapallon parissa, joko katsojana tai valmentajana. Moottoripyörämiehiä. Aina rauhallinen. Tommi neuvoo ja auttaa arintakin aloittelijaa kärsivällisesti ja ystävällisesti.

 • TIMO

  TIMO

  LIIKENNEOPETTAJA

  Intohimoinen jääkiekko- ja moottorikelkkamies, jonka perheeseen kuuluu Liisa ja Oskari. Timo on liikenneopetusalan rautainen ammattilainen, jolla on aina pilke silmäkulmassa.

 • ADA

  ADA

  LIIKENNEOPETTAJA

  Ada on tarkka, suorapuheinen ja loistavalla huumorintajulla varustettu nuori nainen, jonka seurassa viihtyy kaikki vauvasta vaariin! Nuoresta iästään huolimatta, Ada on häikäisevän hyvä liikenneopettaja.

 • JARI

  JARI

  LIIKENNEOPETTAJA

  Jari on Pälkäneellä asusteleva liikenneopetusalan ammattilainen. Sanonta sanoo, että jos rauhallisuudessa tai kiltteydessä kilpailtaisiin olympialaisissa, Jari olisi jo moninkertainen olympiavoittaja. Tämän miehen tyyneyttä ei hetkauta mikään. Jari on avulias, sympaattinen ja mukava – siinäpä vielä muutama sana kuvaamaan Jaria.

 • KEKE

  KEKE

  LIIKENNEOPETTAJA

  Tarkka-ampujana Keke osuu aina maaliin! Tämä metsästystä harrastava nuorimies tulee raudanlujan rauhallisuutensa ansiosta saletisti toimeen aivan kaikkien kanssa ja saa henkilön kuin henkilön oppimaan ajamisen salat.

 • JOUKO

  JOUKO

  LIIKENNEOPETTAJA

  Joukoa kutsutaan ”Kangasalan lahjaksi” Kissanmaan Autokoululle vaikka mies nykyään Nokialla asuukin. Jouko on mp-opetuksen erikoismies, joka on palkittu useita kertoja autokoulun hymypoikapatsaalla.

 • IDA
 • TONI
 • TOMMI
 • TIMO
 • ADA
 • JARI
 • KEKE
 • JOUKO


Kissanmaan Autokoulun tarina

No sehän oli legendaarinen vuosi 1969 kun Esko Surakka, Pohjois-Karjalan Polvijärveltä alkujaan Tampereelle muuttanut perheellinen nuorimies vaimonsa Annikin kanssa perusti Tampereelle Kissanmaan kaupunginosaan autokoulun. Muista kyseisenä vuonna tapahtuneista tapahtumista mainittakoon Neil Armstrongin käveleminen Kuussa ensimmäisenä ihmisenä ja New Yorkin-osavaltiossa Woodstockissa pidetty Music and Art Fire Festival. Tamperelaisille merkittävin oli kuitenkin Kissanmaan Autokoulun syntyminen Kissanmaankadun ja Karhunkadun kulmaan, josta se yhä vielä tänäkin päivänä toimittaa liikenneturvallisuuden ja liikennekoulutuksen palvelutehtäväänsä.

Jo alusta alkaen uusi autokouluyrittäjä teki selväksi niin itselleen kuin muillekin, että se mikä tehdään, tehdään kunnolla, huolellisesti ja ihmiset huomioon ottaen. Siinäpä on tavoitetta ja liiketoimintasuunnitelmaa riittänyt alusta asti, aina tähän päivään saakka. 

Tavoitteita on vuosien aikana saavutettu hyvällä rytmillä. Lähes 30 000 tamperelaista on suorittanut ajokortti- ja liikenneturvallisuuskoulutuksensa Tampereella Kissanmaan Autokoulussa hyvällä menestyksellä ja hymy huulillaan. Kissanmaan Autokoulun asiakkaat ovat aivan kärjessä niin lyhyellä, keskipitkällä kuin pitkälläkin aikavälillä, kun oppilaiden menestystä eri ajokorttitutkinnoissa mitataan Tampereen alueella. Lisäksi yrityksen johtoajatuksena on aina ollut pitää kustannukset kurissa, jotta asiakkaille voitaisiin tarjota heidän haluamansa palvelut ja koulutus kohtuulliseen hintaan.

Vuonna 2019 Kissanmaan Autokoulu edustaa edelleen Tamperelaisen liikenneopetuksen ehdotonta huippua, Viime vuonna (12/2018) kaikkien ajokorttiluokkien yhteenlaskettu läpäisyprosenttimme oli huikeat 80% ja B-ajokorttiluokassa 71%. (lähde: Traficom) Teemme jatkuvasti poikkeuksellisen paljon töitä sen eteen, että pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista ajo-opetusta yhdistettynä edullisiin hintoihin ja laadukkaaseen autokoulupalveluun! Edellämainitun lisäksi vastikään remontoidut toimitilamme ja jatkuvasti uudistuva laadukas ajo-opetuskalusto takaavat sinulle miellyttävän autokoulukokemuksen. Kokeneet, asiantuntevat ja mukavat opettajat, alansa todelliset huippuammattilaiset, ovat motivoituneita tekemään oppimisestasi hauskaa ja tehokasta.

Liity siis mukaan lähes 30 000 tyytyväisen oppilaamme joukkoon ja ilmoittaudu kurssille! Valitse sinäkin meidät. Tervetuloa!

Kissanmaan Autokoulu kartalla

KISSANMAAN AUTOKOULU KY

Kissanmaankatu 4
33520 Tampere

Ota yhteyttä!

Puhelin: (03) 255 7725
Email: kissanmaanautokoulu@gmail.com

Toimisto avoinna:

Ma-To klo 9-12 ja 13-17, Pe Suljettu.
Sähköpostitse tavoitat meidät myös Pe klo 9-15 välillä.

Ajotunnit ajetaan aina sovitusti - pääosin arkisin klo 7-19 välillä. Myös siis toimistoaikojen ulkopuolella.