Kissanmaan Autokoulun tarina

No sehän oli legendaarinen vuosi 1969 kun Esko Surakka, Pohjois-Karjalan Polvijärveltä alkujaan Tampereelle muuttanut perheellinen nuorimies vaimonsa Annikin kanssa perusti Tampereelle Kissanmaan kaupunginosaan autokoulun. Muista kyseisenä vuonna tapahtuneista tapahtumista mainittakoon Neil Armstrongin käveleminen Kuussa ensimmäisenä ihmisenä ja New Yorkin-osavaltiossa Woodstockissa pidetty Music and Art Fire Festival. Tamperelaisille merkittävin oli kuitenkin Kissanmaan Autokoulun syntyminen Kissanmaankadun ja Karhunkadun kulmaan, josta se yhä vielä tänäkin päivänä toimittaa liikenneturvallisuuden ja liikennekoulutuksen palvelutehtäväänsä.

Jo alusta alkaen uusi autokouluyrittäjä teki selväksi niin itselleen kuin muillekin, että se mikä tehdään, tehdään kunnolla, huolellisesti ja ihmiset huomioon ottaen. Siinäpä on tavoitetta ja liiketoimintasuunnitelmaa riittänyt alusta asti, aina tähän päivään saakka. 

Tavoitteita on vuosien aikana saavutettu hyvällä rytmillä. Yli 20 000 tamperelaista on suorittanut ajokortti- ja liikenneturvallisuuskoulutuksensa Tampereella Kissanmaan Autokoulussa hyvällä menestyksellä ja hymy huulillaan. Kissanmaan Autokoulun asiakkaat ovat aivan kärjessä niin lyhyellä, keskipitkällä kuin pitkälläkin aikavälillä, kun oppilaiden menestystä eri ajokorttitutkinnoissa mitataan Tampereen alueella. Lisäksi yrityksen johtoajatuksena on aina ollut pitää kustannukset kurissa, jotta asiakkaille voitaisiin tarjota heidän haluamansa palvelut ja koulutus kohtuulliseen hintaan.

Vuonna 2018 Kissanmaan Autokoulu edustaa edelleen Tamperelaisen liikenneopetuksen ehdotonta huippua. Viimeisen 3000 opetetun B-oppilaan ajotutkinnon hyväksymisprosenttimme on huikeat 80%, joka tarkoittaa siis sitä, että mm. vuosina 2010, 2011, 2012, 2013 ja 2015, 2017 ja 2018 B-oppilaidemme kuljettajatutkintojen hyväksymisprosentti on ollut Tampereen paras (lähde: Trafi). Tästä me olemme erittäin ylpeitä ja iloisia. Vastikään remontoidut toimitilamme ja jatkuvasti uudistuva ajo-opetuskalusto takaavat Sinulle miellyttävän autokoulukokemuksen. Kokeneet, asiantuntevat ja mukavat opettajat, alansa todelliset huippuammattilaiset, ovat motivoituneita tekemään oppimisestasi hauskaa ja tehokasta. Liity siis mukaan yli 20 000 tyytyväisen oppilaamme joukkoon ja ilmoittaudu kurssille! Me olemme täällä sinua varten, tervetuloa!

- Autokoulumme Tampereen Kartalla -

Kissanmaan Autokoulun "tyypit"

Kissanmaan Autokoulun omistaja ja liikeneopettaja Tommi - Autokoulu Tampere

Tommi

Liikenneopettaja / Omistaja

Kotona vaimo, 4 lasta ja lauma koiria. Töiltä ja perheeltä liikenevä aika kuluu jalkapallon parissa, joko katsojana tai valmentajana. Moottoripyörämiehiä. Aina rauhallinen. Tommi neuvoo ja auttaa arintakin aloittelijaa kärsivällisesti ja ystävällisesti.

Kissanmaan Autokoulun toimitusjohtaja Toni - Autokoulu Tampere

Toni

Toimitusjohtaja

Leikkimielisesti lempinimeä ”Wolverine” kantava Toni on rento, mukava ja helposti lähestyttävä humoristi, jonka rakkain harrastus on salilla juokseminen. Tonin vastuualueisiin kuuluu mm. autokoulun liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä markkinointi ja mainonta.

Kissanmaan Autokoulun Talous- ja asiakaspalveluvastaava Ida - Autokoulu Tampere

Ida

Talous- ja asiakaspalveluvastaava

Ystävällinen ja avulias. Ida on tasapuolinen, tarkka ja huolellinen asioiden toimittaja. Ida vastaa autokoulun taloushallintoon liittyvistä asioista ja järjestää mm. ajoharjoitus- ja teoriatuntiaikataulut sekä tutkintojen varaukset.

Kissanmaan Autokoulun liikeneopettaja Timo - Autokoulu Tampere

Timo

Liikenneopettaja

Intohimoinen jääkiekko- ja moottorikelkkamies, jonka perheeseen kuuluu Liisa ja Oskari. Timo on liikenneopetusalan rautainen ammattilainen, jolla on aina pilke silmäkulmassa.

Kissanmaan Autokoulun liikeneopettaja Ada - Autokoulu Tampere

Ada

Liikenneopettaja

Ada on tarkka, suorapuheinen ja loistavalla huumorintajulla varustettu nuori nainen, jonka seurassa viihtyy kaikki vauvasta vaariin! Nuoresta iästään huolimatta, Ada on häikäisevän hyvä liikenneopettaja.

Kissanmaan Autokoulun liikenneopettaja Jari - Autokoulu Tampere

Jari

Liikenneopettaja

Jari on Pälkäneellä asusteleva liikenneopetusalan ammattilainen. Sanonta sanoo, että jos rauhallisuudessa tai kiltteydessä kilpailtaisiin olympialaisissa, Jari olisi jo moninkertainen olympiavoittaja. Tämän miehen tyyneyttä ei hetkauta mikään. Jari on avulias, sympaattinen ja mukava - siinäpä vielä muutama sana kuvaamaan Jaria.

Kissanmaan Autokoulun liikenneopettaja Keke - Autokoulu Tampere

Keke

Liikenneopettaja

Tarkka-ampujana Keke osuu aina maaliin! Tämä metsästystä harrastava nuorimies tulee raudanlujan rauhallisuutensa ansiosta saletisti toimeen aivan kaikkien kanssa ja saa henkilön kuin henkilön oppimaan ajamisen salat.

Kissanmaan Autokoulun liikenneopettaja Jouko - Autokoulu Tampere

Jouko

Liikenneopettaja

Jouko on jo useana vuonna palkittu autokoulun hymypoikapatsaalla, sillä miehen hymy ei hyydy missään tilanteessa! Rokkaavan asenteensa vuoksi Joukoa voidaan kutsua ”Kangasalan lahjaksi Kissanmaan Autokoululle”, vaikka mies nykyisin Nokialla asuukin.

KISSANMAAN AUTOKOULU KY

Kissanmaankatu 4
33520 Tampere

Ota yhteyttä!

Puhelin: (03) 255 7725
Email: kissanmaanautokoulu@gmail.com

Toimisto avoinna:

Ma-Ti klo 10-17, Ke-To klo 12-17, Pe Suljettu.
Sähköpostitse tavoitat meidät Ma-Pe klo 9-17.