Kissanmaan Autokoulu

Se Tampereen autokoulu.

Rahoitus ja osamaksu

Autokoulun käyminen Kissanmaan Autokoulussa Tampereella on nyt entistäkin huolettomampaa. Meillä voit maksaa autokoulun kurssimaksun erissä täysin ilman lisäkuluja sillä edellytyksellä, että kurssimaksu on kokonaisuudessaan maksettu ennen ajokoetta. Edellämainitun lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea autokoulun kurssimaksuun myös erittäin edullista rahoitusta! Rahoitusmahdollisuuden oppilaillemme tarjoaa tuttu ja luotettava OP pankki. 

Mitä rahoitus tarkoittaa?

Hyödyntämällä rahoitusta maksutapana sinun ei tarvitse maksaa mitään etukäteen. Saat laskun kotiisi ja voit rauhassa miettiä haluatko maksaa koko laskun kerralla pois, vai haluatko maksaa osissa, alkaen 50€ kuukaudessa. Suurempia lyhennyksiä saa tehdä milloin vain, tai vaikka maksaa koko luoton kerralla pois.

Pienellä kuukausimaksulla toteutat helposti ajokortin hankinnan. Helppoa ja vaivatonta!

Kuinka haet rahoitusta?

1. Rahoitushakemus

Täytä rahoitushakemus OP:n palvelussa, saat päätöksen saman tien. Hakemus ei vielä sido sinua luoton nostamiseen.

2. Ota meihin yhteyttä

Kerro meille, että haluat maksaa kurssisi rahoituksella. Ilmoittaudu kurssille ja aloita haluamasi kurssi joustavasti – useimmiten vaikka samana päivänä!

3. Takaisinmaksu

Saat laskun suoraan OP:sta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän, tai vaikka koko luoton kerralla pois.

 • Tee rahoitushakemus – saat päätöksen nopeasti! Hakemus ei vielä sido sinua luoton nostamiseen.
 • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia!
 • Koroton ja kuluton ensimmäinen lasku.
 • Saat laskun suoraan OP:sta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän, tai vaikka koko luoton kerralla pois. Luoton kerralla pois maksamisesta ei aiheudu sinulle lisäkuluja. 
 • Korko OP-prime + marginaali 9,50 % *
 • Laskutuspalkkio 3 €/kk. 
 • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä op.fi -verkkopalvelussa. 
 • Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj

  Luottopäätös haetaan aina vähintään 1000€ summalle, mutta lopullinen OP-ajokorttirahoituksen luottosumma määräytyy aina laskutettavien kurssimaksujen mukaan!

  Perehdythän rahoituksen sisältöön ja vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin aina OP:n rahoituspalvelussa. Rahoituksen hyödyntäminen maksutapana edellyttää positiivista luottopäätöstä. 

  Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä rahoituksesta, ota rohkeasti yhteyttä Kissanmaan Autokoulun toimistoon. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta!

  Luoton määrän ollessa 1000 euroa luotosta maksettava kokonaismäärä laina-ajan ollessa 2 vuotta ja 0 kuukautta on 1166,54 euroa, josta korkoa on 97,54 euroa ja kuluja 69,00 euroa (tilanne 09/2022), perustamismaksu 0 euroa ja laskutuspalkkio 3 euroa/kk. Luoton korko on OP-prime + marginaali 9,50 -prosenttiyksikköä. Luoton kokonaiskorko on 10,25 % (tilanne 09/2022). Luoton todellinen vuosikorko on 16,83 % (tilanne 09/2022). Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin minimilyhennyksin kuukauden välein, jolloin luottoaika on kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

  * OP-Prime 0,75 % (09/2022)