Kissanmaan Autokoulu

Se Tampereen autokoulu.

Rahoitus ja osamaksu

Autokoulun käyminen Kissanmaan Autokoulussa Tampereella on nyt entistäkin huolettomampaa. Meillä voit maksaa autokoulun kurssimaksun erissä täysin ilman lisäkuluja sillä edellytyksellä, että kurssimaksu on kokonaisuudessaan maksettu ennen ajokoetta. Edellämainitun lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea autokoulun kurssimaksuun myös erittäin edullista rahoitusta! Rahoitusmahdollisuuden oppilaillemme tarjoaa tuttu ja luotettava OP pankki. 

Mitä rahoitus tarkoittaa?

Rahoitus tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että saat ajokortin hankintaan joustavan ja kätevän maksuvaihtoehdon. Hyödyntämällä rahoitusta maksutapana sinun ei tarvitse maksaa mitään etukäteen. Saat laskun kotiisi ja voit rauhassa miettiä haluatko maksaa koko laskun kerralla pois, vai haluatko maksaa osissa, alkaen 50€ kuukaudessa. Suurempia lyhennyksiä saa tehdä milloin vain, tai vaikka maksaa koko luoton kerralla pois.

Rahoitus on joustava vaihtoehto. Sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa pankin konttorista, vaan pienellä kuukausimaksulla toteutat helposti ajokortin hankinnan. Helppoa, vaivatonta ja verrattain edullista!

 • Ei vakuuksia, ei takaajia, ei luoton perustamismaksua
 • Luoton korko on OP-prime korko* + marginaali 9,5 prosenttiyksikköä. Luoton kokonaiskorko on
  9,750% (10/2020). Luoton todellinen vuosikorko on 16,30% (10/2020). 
 • Laskutuspalkkio on 3,00 euroa/kk.
 • Luoton ollessa esimerkiksi 1000 euroa, tapahtuu luoton takaisinmaksu kuukausittain 50 euron maksuerissä. Maksuerä sisältää luoton lyhennyksen, koron ja laskutuspalkkion. Luotossa on 24 maksuerää, jos korossa ja maksusuunnitelmassa ei tapahdu muutoksia laina-aikana.
 • Velallisen maksuerien suuruuteen, lukumäärään ja maksuväleihin voivat vaikuttaa velalliselle mahdollisesti tarjottavat maksuvapaat, lyhennysvapaat ja korottomat kuukaudet. Maksuerien suuruuteen voi vaikuttaa myös se, jos luottoon liittyy suurempi ensimmäinen erä.
 • Luotossa mahdollisuus lyhennys- ja maksuvapaisiin kuukausiin.
 • Maksuohjelma joustaa tarvittaessa. Voit maksaa minimierän tai sitä suuremman erän kuukaudessa. Voit myös maksaa koko luoton kerralla pois milloin vain.
 • Jos velallinen ja pankki sopivat luottosopimukseen tehtävistä muutoksista tai muista palveluista, pankilla on oikeus periä niistä palveluhinnaston mukainen maksu. Täydellinen palveluhinnasto on saatavissa pankin asiakaspalvelusta. 
 • Luotosta maksettava kokonaismäärä esimerkiksi 1000 euron luotolle 2 v 0 kk luottoajalla on 1160,58 € (tilanne 10/2020), josta korkoa on 91,58 euroa ja kuluja 69,00 euroa. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.
 • Laskutukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä suoraan OP:n asiakaspalveluun p. 010 252 5811**

Luottopäätös haetaan aina 1000€ summalle, mutta lopullinen OP-ajokorttirahoituksen luottosumma määräytyy aina laskutettavan kurssimaksun/kurssimaksujen mukaan!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä rahoituksesta, ota rohkeasti yhteyttä Kissanmaan Autokoulun toimistoon. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta!

* OP-Prime 0,25 % (04/2018)
** Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0828 euroa/puhelu + 0,0595 euroa/minuutti (alv 24%). Matkapuhelimesta soitettaessa 0,0828 euroa/puhelu+ 0,1704 euroa/minuutti (alv 24%).