Kissanmaan Autokoulu

Se Tampereen autokoulu.

Rahoitus ja osamaksu

Autokoulun käyminen Kissanmaan Autokoulussa Tampereella on nyt entistäkin huolettomampaa. Meillä voit maksaa autokoulun kurssimaksun täysin korottomasti laskulla ilman lisäkuluja. Pienemmät ja lyhytkestoiset kurssit laskutamme yhdessä erässä, hieman suuremmat kurssikokonaisuudet yleensä kahdessa erässä. Hyödyntäessä laskua maksutapana tulee kurssimaksut olla maksettuna kuitekin ennen ajokoetta. Kysy tarvittaessa laskutuksesta lisää autokoululta! 🙂

Tämän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea autokoulun suorittamiseen myös joustavaa ja edullista rahoitusta. Rahoitusmahdollisuuden oppilaillemme tarjoaa tuttu ja luotettava OP pankki!

OP ajokorttirahoituskampanja nyt käynnissä! Kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa!

OP ajokorttirahoitusta hyödyntäville asiakkaille helmikuun loppuun mennessä haettuihin rahoituksiin 3kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa! 

Ajokorttirahoitus on vaivaton ja järkevä valinta. Ensimmäinen lasku saapuu 3 kuukauden kuluttua kurssin aloituksesta. Voit silloin päättää, maksatko laskun kerralla pois korottomasti ja kuluttomasti, vai hyödynnätkö OP:n tarjoaman osamaksuvaihtoehdon ja maksat haluamissasi kuukausierissä – alkaen 50€/kk.

HUOM! Kampanja voimassa 24.1.-29.2.2024 välisen ajan. Kampanjan hyödyntäminen edellyttää OP rahoitusta ja myönnettyä positiivista luottopäätöstä. Rahoitettava min summa 300€. 

Mitä rahoitus tarkoittaa?

Hyödyntämällä rahoitusta maksutapana sinun ei tarvitse maksaa mitään etukäteen. Saat laskun kotiisi ja voit rauhassa miettiä haluatko maksaa koko laskun kerralla pois, vai haluatko maksaa osissa, alkaen 50€ kuukaudessa. Suurempia lyhennyksiä saa tehdä milloin vain, tai vaikka maksaa koko luoton kerralla pois.

Pienellä kuukausimaksulla toteutat helposti ajokortin hankinnan. Helppoa ja vaivatonta!

Kuinka haet rahoitusta?

1. Rahoitushakemus

Täytä rahoitushakemus OP:n palvelussa, saat päätöksen saman tien. HUOM! Hakemus ei vielä sido sinua luoton nostamiseen!

2. Ota meihin yhteyttä

Kerro meille, että haluat maksaa kurssisi rahoituksella. Ilmoittaudu kurssille ja aloita haluamasi kurssi joustavasti – useimmiten vaikka samana päivänä!

3. Takaisinmaksu

Saat laskun suoraan OP:sta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän, tai vaikka koko luoton kerralla pois.

 • Tee rahoitushakemus – saat päätöksen nopeasti! Hakemus ei vielä sido sinua luoton nostamiseen.
 • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia!
 • Kamppis! 3kk korotonta ja kulutonta maksuaikaaa – ensimmäinen lasku saapuu 3kk kuluttua kurssialoituksesta
 • Saat laskun suoraan OP:sta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän, tai vaikka koko luoton kerralla pois. Luoton kerralla pois maksamisesta ei aiheudu sinulle lisäkuluja. 
 • Korko OP-prime + marginaali 9,50 % *
 • Laskutuspalkkio 3 €/kk. 
 • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä op.fi -verkkopalvelussa. 
 • Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj

   HUOM! Luottopäätös haetaan aina väh. 1000 eurolle, mutta lopullinen luottosumma määräytyy aina suoritettavan ja laskutettavan kurssikokonaisuuden mukaan! Tuo voi olla siis huomattavasi pienempikin kuin alkuperäinen haettu luottopäätöksen maksimi – riippuen suoritettavasta kurssista ja kurssikokonaisuudesta. 

   Perehdythän rahoituksen sisältöön ja vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin aina OP:n rahoituspalvelussa. Rahoituksen hyödyntäminen maksutapana edellyttää positiivista luottopäätöstä. 

   Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä rahoituksesta, ota rohkeasti yhteyttä Kissanmaan Autokoulun toimistoon. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta!

   OP:n rahoituksen (kertaluotto) todellinen vuosikorko 1 000 € luotolle on 13,93 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,50% (13,00 % 1/24), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 3 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1 097 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 90 € lyhennyksin (9,0 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 15 kk. Laskelmassa on huomioitu 3 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika luoton alkuun. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

   * OP-Prime 3,5% (10/2023)