Kissanmaan Autokoulu

Se Tampereen autokoulu.

Rahoitus ja osamaksu

Autokoulun käyminen Kissanmaan Autokoulussa Tampereella on nyt entistäkin huolettomampaa. Meillä voit maksaa autokoulun kurssimaksun erissä täysin ilman lisäkuluja sillä edellytyksellä, että kurssimaksu on kokonaisuudessaan maksettu ennen ajokoetta. Edellämainitun lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea autokoulun kurssimaksuun myös erittäin edullista rahoitusta! Rahoitusmahdollisuuden oppilaillemme tarjoaa tuttu ja luotettava OP pankki. 

Mitä rahoitus tarkoittaa?

Hyödyntämällä rahoitusta maksutapana sinun ei tarvitse maksaa mitään etukäteen. Saat laskun kotiisi ja voit rauhassa miettiä haluatko maksaa koko laskun kerralla pois, vai haluatko maksaa osissa, alkaen 50€ kuukaudessa. Suurempia lyhennyksiä saa tehdä milloin vain, tai vaikka maksaa koko luoton kerralla pois.

Pienellä kuukausimaksulla toteutat helposti ajokortin hankinnan. Helppoa ja vaivatonta!

Kuinka haet rahoitusta?

1. Rahoitushakemus

Täytä rahoitushakemus OP:n palvelussa, saat päätöksen saman tien. Hakemus ei vielä sido sinua luoton nostamiseen.

2. Ota meihin yhteyttä

Kerro meille, että haluat maksaa kurssisi rahoituksella. Ilmoittaudu kurssille ja aloita haluamasi kurssi joustavasti – useimmiten vaikka samana päivänä!

3. Takaisinmaksu

Saat laskun suoraan OP:sta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän, tai vaikka koko luoton kerralla pois.

 • Tee rahoitushakemus – saat päätöksen nopeasti! Hakemus ei vielä sido sinua luoton nostamiseen.
 • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia!
 • Koroton ja kuluton ensimmäinen lasku.
 • Saat laskun suoraan OP:sta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän, tai vaikka koko luoton kerralla pois. Luoton kerralla pois maksamisesta ei aiheudu sinulle lisäkuluja. 
 • Korko OP-prime + marginaali 9,50 % *
 • Laskutuspalkkio 3 €/kk. 
 • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä op.fi -verkkopalvelussa. 
 • Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj

  Luottopäätös haetaan aina vähintään 1000€ summalle, mutta lopullinen OP-ajokorttirahoituksen luottosumma määräytyy aina laskutettavien kurssimaksujen mukaan!

  Perehdythän rahoituksen sisältöön ja vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin aina OP:n rahoituspalvelussa. Rahoituksen hyödyntäminen maksutapana edellyttää positiivista luottopäätöstä. 

  Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä rahoituksesta, ota rohkeasti yhteyttä Kissanmaan Autokoulun toimistoon. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta!

  Luotosta maksettava kokonaismäärä esimerkiksi 1000€ luotolle 2v 0 kk luottoajalla on 1160,93€, josta korkoa on 91,93€ ja kuluja 69,00€. Luoton korko on OP-Prime* + marginaali 9,500 -prosenttiyksikköä. Luoton kokonaiskoro on 9,750% (tilanne 10/2021). Luoton todellinen vuosikorko on 16,32% (tilanne 10/2021). 

  * OP-Prime 0,25 % (04/2018)